ßy-!sYanKaR Admin
Mesaj Sayısı : 301 Yaş : 34 neRden? : Rize Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Deneme sürüşü yaptı otomobil kazandı Ptsi Kas. 30, 2009 6:30 pm | |
| Deneme sürüşü yaptı otomobil kazandı
Hyundai’nin tüm Türkiye çapında 16 18 Ekim 2009 tarihleri arasında gerçekleştirdiği “Hyundai Keyifli Sürüş Günleri” dahilinde çekilişle hediye edilen i30 CW sahibini buldu.
Etkinlikler sırasında Afyonkarahisar şehrindeki Afyon Otomotiv’de Hyundai modelleriyle deneme sürüşü gerçekleştirip çekilişe katılan Hakan Aydın, yepyeni bir i30 CW 1.6 CVVT Team’in sahibi oldu. Hakan Aydın’a otomobili, Hyundai Assan Başkanı ve CEO’su Kwang-Heum Um tarafından teslim edildi.
Türk tüketicisinin, “Hyundai Keyifli Sürüş Günleri” kapsamında Türkiye çapındaki tüm Hyundai Yetkili Satıcıları’nda binek otomobil ve hafif ticari araçlarını kullanması ve daha da yakından tanıması sağlandı. Özellikle geniş bagaj hacmiyle C segmentindeki tüm istek ve beklentileri her yönüyle karşılayan ve Eylül 2009’dan itibaren Türkiye’de satılmaya başlanan i30 CW modeli, ilgi gören Hyundai modelleri arasında en ön sırada yer aldı.
“Hyundai Keyifli Sürüş Günleri” dahilinde deneme sürüşü yapıp kampanyaya katılanlara, Türkiye çapındaki tüm Hyundai Yetkili Satıcıları’nda şifreler verildi. Katılımcılar bu şifreyi göndererek çekilişe katıldılar. Türkiye çapında toplam 10 binden fazla kişinin katıldığı Keyifli Sürüş Günleri’nde Hyundai i30 CW’nin yanı sıra 20 kişiye de ev sinema sistemi hediye edilirken etkinlik boyunca Hyundai Yetkili Satıcıları’nı ziyaret eden herkese çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Hyundai Başkanı Kwang-Heum Um, “Oldukça yüksek bir katılımın olduğu Keyifli Sürüş Günleri aktivitemizde i30 CW’yi Afyon’dan kazanan Hakan Aydın Bey’i gönülden tebrik ediyorum. Segmentinin en güvenli araçlarından biri olan i30 CW ile kendisine hem güvenli hem de keyifli sürüşler diliyorum” derken Hakan Aydın ise, “İlk kez yepyeni bir araç sahibi oluyorum. Bu aracımın da Türkiye’nin lider markası olan Hyundai olması beni çok heyecanlandırıyor. Oldukça yüksek kaliteye, üstün güvenliğe, harika bir performansa ve zengin bir donanıma sahip olan Hyundai i30 CW’yi kazandığım için çok mutluyum.Herkese teşekkür ederim” dedi. | |
|